Adviezen voor onderhoud van uw haarwerk

Onderstaand enkele adviezen voor een goed onderhoud van uw haarwerk. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen. Telefoonnummer: 0180 416374

Het onderhoud van uw haarwerk

Het haarwerk iedere avond naar alle kanten losborstelen. Een pinnen haarborstel met plastic bolletjes is het meeste geschikt. Voor het doorluchten van het haarwerk 's nachts over een rechte vaas of pot hangen.

Waar u beslist op moet letten

Het is belangrijk dat u oppast met warmte bronnen, zoals de hitte van een oven, hete stoom (koken), en vuur. Maar ook föhnen of de warmte van een droogkap kunnen het haarwerk recht en pluizig maken.

Het wassen van het haarwerk

In een wasbak of teiltje met handwarm water en een maatdopje milde shampoo (bijvoorbeeld babyshampoo) circo 15 minuten laten weken.

Dan drie keer naspoelen met handwarm water. Bij de laatste spoelbeurt een maatdopje balsem of cremespoeling door het water mengen.

Vervolgens het haarwerk in een handdoek voorzichtig droogdeppen. Daarna doorborstelen en met uw handen in model opduwen.

Het haarwerk laten drogen op een rechte pot of vaas, zodat er geen spanning op de kap komt te staan. Dit vanwege het groter worden van de kaapmaat. Het haarwerk behoud ook na het wassen het oorspronkelijke model en vorm. Het haarwerk mag niet geföhnd of gekruld worden, omdat de vezels niet tegen warmte bestemd zijn.

Assistentie

Indien nodig geven wij u assistentie bij het onderhoud van uw haarwerk. Wij geven u graag deze service.
Eventuele andere vormen van nazorg m.b.t. het haarwerk verlenen wij graag na telefonische afspraak.
U ontvangt bij aflevering van uw haarwerk een badstof turban.

De voorbezoeken zijn gratis, ook als u het haarwerk niet nodig heeft.

Als er klachten zijn, gaan wij te allen tijde proberen die zo goed mogelijk op te lossen. Er zit een half jaar fabrieksgarantie op haarwerk. evt. fouten en andere klachten over b.v. kapsel / model zullen wij in overleg met u oplossen.
Als wij er onverhoopt niet uitkomen, dan verwijzen wij u door naar de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC).